Vielä täällä (ja katsaus tuleviin juttuihin)

maanantai 12. toukokuuta 2014

Viimeisiä viedään, mutta vielä täällä vaan odotellaan vauvan syntymistä. Jatkoajalla mennään ja nyt on viikkoja 41+1. Tuntuu, että aika on pysähtynyt paikalleen eikä mieli pääse eteenpäin ennen kuin pikkuinen on sylissä. Samalla arki rullaa eteenpäin ja tavalliset asiat toistaa itseään. Olen "jumissa" tässä olotilassa ja tähän on vaan yksi helpotus :)



Siksi päätin, että tämän jälkeen seuraava blogipostaus tulee vasta sitten kun vauva on syntynyt. No, eihän siihen ole enää kuin viikko maksimissaan mutta silti. En tätäkään varten enää jaksa ottaa kuvia. Kamera pakataan nyt sairaalakassiin odottamaan.



Jotta tässä postauksessa olisi muutakin sisältöä, kurkataanpa kuitenkin tuleviin projekteihin!



Terassin rakentaminen



Terassin runkoa on alettu rakentamaan ja materiaali päätetty. Tulossa siis postauksia uudesta terassista, sen materiaalista, sisustamisesta ja ratkaisuista. Aika monia koskettava aihe näin kesän kynnyksellä, joten kannattaa seurailla. Tavoitteena on saada terassi mahdollisimman pian valmiiksi.



http://www.upmprofi.com/SiteCollectionImages/Images_for_media/UPMProFiDeck_Landsmeer_print.jpg



Kuva täältä



Piha



Varsinkin takapiha on melkoinen katastrofialue tällä hetkellä. Joka puolella on vain multaa, multaa ja multaa. Tässä on pikkuhiljaa tasoiteltu piha-alueita ja siivottu tontin reunuksia. Terassin lisäksi täytyy korjata laatoitusta, siirtää kiikkua, laittaa kukkia, istuttaa pari tuijaa jne.. Onneksi etupiha on ihan "ok", mutta jotain sinnekin on suunniteltu. Onneksi vain pientä.. :)



IMG_7040%20%281280x853%29.jpg



Pyöräkatos



Tämä on kyllä yksi kysymysmerkki, mutta meillä on pihassa pikkuisia polkupyöriä, pikkumönkijä, potkumopoa, potkulautaa ja polkupyörän peräkärryä jotka tarvitsisivat oman suojan. Tällä hetkellä ne säilytetään autokatoksessa ja koska meillä on kaksi autoa, olisi ihan kiva jos se autokatos olisi joskus ihan oikeassa käytössä. Silloin pihakin näyttäisi siistimmältä. Tämä tehdään jos on aikaa, mutta tuota ylijäänyttä puutavaraa meillä ainakin olisi..



Alla näkyy vain pieni osa roskakatosta, mutta samalla tyylillä mentäisiin pyöräkatoksenkin suhteen. Valkoista rimoitusta ja musta huopapäällysteinen katos.



IMG_4940.jpg



Niin ja siltakin pitäisi maalata uudelleen.. ja paljon muuta!



IMG_5039.jpg



Eli hommaa riittänee kesälle vauvan hoidon lisäksi :)



Mukavaa viikkoa kaikille! Minä jään nyt ODOTTELEMAAN sitä h-hetkeä... ;)



IMG_1982.jpg



Kuva viime kesältä

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥