Vilkaisu vierashuoneeseen

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Meidän entisestä makkarista tehtiin vierashuone. Tai pitäisikö sanoa tehdään. Seinä suorastaan huutaa uutta tapettia ja saakin sen, kunhan keksin minkälaista tapetin pitäisi olla. Ja eiköhän se löydy kun vain pääsisi katsastamaan vaihtoehdot.



IMG_5461.jpg



IMG_5397.jpg



Innovation vuodesohva, jonka hankin viime kesänä Futonnetistä on ollut aivan mahtava. Ulkonäöstä tykkään todella paljon ja nukkumismukavuus on vieraiden mukaan hyvä.



Alla olevassa kuvassa näette sivupöydän, jonka hankin pari kuukautta sitten Jyskistä. Minulla on ollut hankaluuksia sopeutua tuohon vedenvihreään sävyyn, mutta sopiikin yllättäen aika hyvin kun laitoin sohvalle tuon vaaleanpunaisen viltin.



IMG_5403.jpg



Katossa on tämä krominen valaisin ihanuus. Sopii mielestäni tähän huoneseen ja näkyy kivasti huoneesta muuallekin. Kokonaiskuvaa huoneesta laitan sitten, kun se kokonaisuus on valmis.. Olisiko kenelläkään tapettiehdotuksia?? Jokin vaalea/valkoinen? Jossa voi olla hopeaa? Tai mustaa? Vai mitä? Mitään kukkatapetteja ei sitten ole tulossa :)



IMG_5404.jpg



Miten teillä muuten järjestetään vieraiden yöpyminen? Löytyykö vuodesohva vai patjat? Meiltä löytyy sohvan lisäksi kaksi patjaa ja yleensä niille kaikille on käyttöä :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥