Väriterapiaa olohuoneessa

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Osa jo tietääkin, että turkoosi on minun ikuinen lemppari. Ja niinkuin aina keväisin, turkoosi saapuu nytkin takaisin tyynyihin ja torkkupeittoihin. Nämä turkoosit ovat kuitenkin enemmän vihreään taittavia, mutta värit ovat silti ihanan kirkkaita. Harmaan, valkoisen ja mustan lisäksi rakastan kirkkaita värejä. Turkoosin värin lisäksi yksi lemppari on myös pinkki.



IMG_5471.jpg



IMG_5473.jpg



Näiden lisäksi olen suunnitellut hankkivani ainakin keltaisia tyynyjä ja mahdollisesti muitakin värejä tähän keväiseen ja jopa kesäiseen tyynykokoelmaan. Mistä löytäisin keltaisia tyynyjä? Ei sinapinkeltaisia eikä kuviollisia. Ihan rehellisiä keltaisia tyynyjä. Ja mitä muita värejä laittaisin tähän sekaan? Yleensä aina pidän eniten yksivärisistä, mutta myös kuviolliset kävisi jos niissä olisi jokin yhdistävä tekijä muuhun värimaailmaan. Ja koska kaupat on nyt pullollaan murrettuja värejä, on kirkkaiden löytäminen aika hankalaa. Nuo pinkit tyynyt onnistuin löytämään Anttilan alekorista ja sehän sopii mulle!



IMG_5474.jpg



IMG_5478.jpg



IMG_5479.jpg



Pörröiset viltit ja tyynyt on pesty ja laitettu säilöön ensi talvea varten. Nyt on jo aika näille ihanille väreille ja se on niin virkistävää. Jotenkin sen joulun riisumisen jälkeen halusi pitää vain mahdollisimman simppelin ilmeen ilman mitään kausivärejä.



IMG_5481.jpg



IMG_5484.jpg



Joko siellä on vaihdettu tyynyt talvisista keväisempiin? Vai pysyykö tyynyt samana vuodenajasta riippumatta?



Värikästä viikonlopun jatkoa!! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥