IDEAT

IDEAT
IDEAT

SISUSTUSPALVELUT

SISUSTUSPALVELUT
SISUSTUSPALVELUT

SHOP

SHOP
SHOP

Sunday special

Lauantaiaamu. Herätys puoli kahdeksalta. Herättäjänä 2,5-vuotias ja samoin tein siirrytään sängystä olkkarin sohvalle katsomaan lastenohjelmia. Minä menen toiselle sohvalle ja vetäydyn vielä viltin alle. Väsyttäisi vielä niin kovasti, kun edellisenä iltana tuli valvottua pidempään. Vähän ajan päästä myös vanhempi pikkutyttö herää. Vauvanukke kainalossa kömmitään sohvalle pikkusiskon viereen.



IMG_5677.jpg



Hitaan heräilyn jälkeen siirryn pukemaan päivävaatteita ja ajatukset on jo aamukahvissa. Samalla vaihdetaan jo aamukuulumiset naapurin kanssa puhelimitse. Naapuri tarkoittaa tässä tapauksessa yhtä parhaista ystävistäni. Mikä onni onkaan monta hyvää ystävää naapurustossa ♥ Puhuessani puhelimessa laitan samalla aamukahvit tulemaan. Huonolla menestyksellä, sillä tuloksena pannussa on vain kuumaa vettä. No uusi yritys ja kahvi valmistuu.



IMG_5632.jpg



IMG_5622.jpg



Aamupalaksi tehdään tyttöjen kanssa vaatimattomasti croissantteja. Osa aurajuusto täytteellä. Sitten laitetaan kiehumaan mummolasta tuotuja kananmunia. Tytöt menee vielä leikkimään ja minä haen päivän sanomat. Croissantit valmistuu ja minä aloittelen herkkuaamiaisen yksin sanomalehteä lukien. Mies on jäänyt vielä nukkumaan. Kyllä, naistenpäivän aamuna mies nukkui meistä pisimpään :) Tytöt liittyy seuraan ja isi herätetään myöhemmin ♥



IMG_5622.jpg



IMG_5629.jpg



Aamupalan jälkeen tytöt leikkii ja minä lueskelen blogeja. Kun hidas aamu alkaa kääntyä päiväksi, päätetään lähteä koko perheellä ostoskeskukseen ostamaan kumppareita isommalle tytölle. Ja kumppareiden pitää olla kuulemma punaiset. Laittaudutaan valmiiksi, valitaan vaatteet, samalla kuunnella Cheekin albumia ja tytöt tanssii. Meikkiä naamaan ja vähän tuoksua ylle. Sitten mennään.



IMG_5717.jpg



IMG_5725.jpg



Kauppoja käydään muutama läpi ja aluksi näyttää heikolta punaisten kumppareiden osalta. Mutta viimein löydettiin ne punaiset kumpparit, viimeinen pari ja vieläpä 40%:n alennuksella. Pyörähdetään myös vaatekaupassa ja miestä huvittaa, miten kaksi niin pientä tyttöä voi villiintyä vaatekaupassa. Varsinkin kun kaupasta ostetaan kaksi ihanaa kissamekkoa.



IMG_5787.jpg



Masut täytetään ravintolaruualla. Olo on ihana, väsynyt ja onnellinen. Olo muuttuu ja kulmat kurtussa vaapun ulko-ovea kohti. Supistaa kovasti..



IMG_5735.jpg



Kotimatkalla olo helpottuu ja pihaan tullessamme meitä odottaa iloinen tervehtijä, 4-vuotias ajokoirakarkulainen joka vietti meillä eilisen päivän. Aamupäivällä otettiin hänet talteen tuosta takametsästä ja katkaistiin karkulaisen matka. Omistajaa jäljiteltiin pitkin päivää ja lopulta kiltti karkulainen pääsi illalla kotiin. Oli kyllä niin kiltti kaveri ♥ kun toi meille vielä kiitokseksi jäätelöä ja keksejä :)



IMG_5747.jpg



Kauppareissun jälkeen muu perhe lähtee naapuriin leikkimään ja minä menen sohvalle pitkälleen. Tekee mieli jäädä siihen koko loppuillaksi. Nautin hiljaisuudesta. Väsyttää. Nappaan pari kuvaa ja sitten laitan saunan lämpiämään. Ja palaan sohvalle odottelemaan kotiin palaajia.



Ovelta alkaa kuulumaan iloisia ääniä ja nyt on siis aika laskea kylpyvesi tytöille. Tulee taas kerran mieleen, että olisipa ihanaa jos meille aikuisillekin olisi oma amme. Saunominen on ihanaa, mutta taas olo käy melko pian tukalaksi. Keuhkojen tila vaan pienenee päivä päivältä.



IMG_5774.jpg



Saunan jälkeen korkkaan kylmän alkoholittoman kuoharin ja siirryn taas sohvalle, missä muu perhe jo onkin. Tytöt saa tänä iltana syödä iltapalaleivät sohvalla. Itse olen niin poikki. Pienempikin alkaa pian näyttämään jo siltä, että uni tulee väkisinkin joten on iltatoimien aika. Iltasatujen ja parin tuutulaulun jälkeen pieni on jo unten mailla. Siitä tunti eteenpäin niin minäkin nukahdan sohvalle :) Lauantai olikin aika ihana päivä ♥



IMG_5782.jpg





 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥