Pullantuoksua

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Iloista laskiaistiistaita! Meillä leivottiin pullat sunnuntaina ja tehtiin sekä laskiaispullia että korvapuusteja. On ne nuo pikkuapurit vaan parhaita.. ♥ Jos heiltä kysytään, leipomisessa on parasta taikinan maistelu, joka tosin meinaa ryöstäytyä aina taikinan syömiseksi. Ja omasta kädenjäljestä ollaan hyvin ylpeitä. Ja ehkä erityisesti siitä, että ollaan oltu suureksi avuksi äidille :) Ja niinhän se tietenkin on ;)



IMG_5486.jpg



IMG_5494.jpg



IMG_5498.jpg



Monen mielestä parasta pullan kanssa on kylmä maito. Minun mielestä parasta on kylmä kaakao. Kun jotenkin tuo maidon juonti on jäänyt. Pitäisi varmaan opetella taas?



IMG_5506.jpg



IMG_5508.jpg



IMG_5521.jpg



IMG_5528.jpg



Ja laskiaispullaanhan kuuluu sitten hirveä määrä kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Parasta olisi soseutetut mansikat, mutta tähän kelpuutettiin jääkaapista löytyvä kaupan hillo. Täällä ei taideta päästä juuri mäenlaskuun, sillä a) täällä ei ole mäkiä b) oman pihan kukkula on toiselta puolelta jo sula ja c) ulkona on niin liukasta että emme mene kauemmaskaan mäenlaskuun. Kaaduin tuossa pari päivää sitten pihan jäätiköllä niin kivasti, että toinen lonkka kipeytyi, entisestään.



Pullantuoksuiset terveiset täältä!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥