Hyvä vai paha kotikonttori?

tiistai 11. maaliskuuta 2014

IMG_5850.jpg



Laajennuksen valmistumisen jälkeen työhuone sai lisää tilaa käyttöön. Mies tekee töitä kotikonttorissa, silloin kun ei ole työmatkalla joten tilaa täytyy olla. Onko teillä kokemuksia kotikonttorista? Omasta tai puolison?



Ainakin meidän mielestä kotikonttori on hyvä järjestely, sillä se on monta kertaa tuonut sitä kaivattua joustoa jota lapsiperheessä monesti tarvitaan. Työajat ei ole sidottu tiettyyn kellon aikaan. Toki sehän tarkoittaa myös sitä, että joskus mies on "konttorilla" aamusta iltaan.. Ja silloin kun töitä on paljon, saattaa koko päivän mittainen työaika toistua monta kertaa viikossa.



IMG_5819.jpg



IMG_5821.jpg



Tietenkin homma on parhaiten toiminut silloin, kun lapset käyvät hoidossa mutta myös kaikkien kotona ollessa. Kotona työskentely vaati varmaan kuitenkin tietynlaisen asenteen, jota jokaiselta ei varmaan löydy. Jonkun huoli saattaisi olla, että tuleeko työt tehtyä kun on kotiympäristössä. Ja toisaalta jotkut tarvitsevat aina jonkun, joka sanoo mitä pitää tehdä nyt ja mitä huomenna.



IMG_5829.jpg



IMG_5832.jpg



Mieheni on monesti sanonut, että vaikka välillä kotona leikkivät lapset luo omat haasteet työn sujuvuuteen on kuitenkin korvaamatonta että voi olla niin paljon läsnä lasten ollessa pieniä. Ne lyhyetkin hetket kesken työpäivän merkitsevät paljon ja se, ettei aikaa tarvitse kuluttaa vielä työmatkoillakin.



IMG_5842.jpg



IMG_5846.jpg



Kotitoimisto vaatii koko perheeltä tietynlaisia uhrauksia, mutta antaa mielestäni enemmän kuin ottaa. Minusta ainakin on hienoa, että tällainen mahdollisuus on olemassa.



 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥