Pallon kasvatusta :)

perjantai 31. tammikuuta 2014

Tässä ulkoinen olemukseni teillekin ihailtavaksi :D Muilla on kevään projekteina rantakuntoon pääseminen, mulla se menee vaan kauemmas siitä :) Nyt on 27 viikkoa takana ja vielä ne 13 edessä. Vauva potkii kovasti joka päivä ja selvästi jo reagoi ympäristön ääniin. Laskettu aika on siis sama kuin esikoisen syntymäpäivä. Eli neljän vuoden takainen pohdinta siitä, saadaanko vappuvauva, toistuu. Hauska nähdä kumpi saa sitten jatkossa viettää ensin synttärit vai juhlitaanko niitä sitten samana päivänä :)



IMG_4966.jpg



Ja Irina, en ole unohtanut että laitoit minulle jo ajat sitten päivän asu -haasteen! Tämän haasteen tarkoitus oli saada ei-muotibloggaajalta päivän asu kuva ja meniskö tämä siitä? Tällaisissa vaatteissa minä täällä kotona yleensä liikun. Legginsit, toppi / t-paita ja neuletakki tms. Niin mukavaa :)



Viikonlopun reissu taisikin peruuntua, sillä en ole ihan terve. Lämpöä ja lantiokipuja parannellaan sitten viikonlopun ajan kotosalla. Mukavaa perjantai-iltaa kaikille siellä ruudun toisella puolella vieraileville! Ilahtuisin kovasti edes pienistä kommenteista! :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥