Blogini seuraaminen

maanantai 27. tammikuuta 2014

Jos olet tottunut seuraamaan blogeja automaattisesti päivittyvän lukulistan kautta, muistathan tallentaa myös minun uuden osoitteen lukulistaasi :) Blogiani voi seurata mm. bloglovinin kautta ja siihen löytyy tuolta oikeasta laidasta painike. <a href="http://www.bloglovin.com/blog/11644535/?claim=p5qdgd6tuqq">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>



Uusimmat postaukset saa myös sähköpostiin, kun laitat tuolla alhaalla kommenttiosiossa raksin ruutuun kohdassa "Haluan sähköposti-ilmoituksen uusista blogiartikkeleista".



Bloggerin lukulistalle blogi lisätään kohdasta "lukuluettelo -> lisää -> lisää blogeja luettaviksi". Tyhjään kenttään kirjoitetaan blogin osoite athome.casablogit.fi ja painetaan "lue".



Myös Facebook muistuttelee blogistani silloin tällöin, joten myös sitä kautta seuraaminen onnistuu. Käyt vain tykkäämässä At homen sivuista. Myös siihen löytyy reitti tuolta oikeasta laidasta.



Päivitin uuden osoitteen Blogilista.fi palveluun, joten myös sitä voi edelleen käyttää seuraamiseen. Sivun oikeasta laidasta löytyy myös RSS/Atom-syöte.

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥