Sisäänkäynnin somistusta

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013
Koska takapihan terassia ei nyt tarvitse laitella, niin käytetään sitten tämä energia etupihan terassille.
Tuolit ovat samat vanhat vuodesta toiseen (myös maalipinta sama vanha..), mutta nyt terassilla on jotain muutakin. 

Tavoite oli saada sisäänkäynnistä sellainen, että se houkuttelee istahtamaan penkille ja juomaan siinä vaikkapa kupin kahvia. Tietysti sisustuslehden kera :) 
Päivällä paikka on varjossa, mutta aamu ja ilta-aurinko paistaa tänne kauniisti.



Terassilta löytyy myös yksi DIY ja yksi tuunauskohde. Musta lyhty oli ennen kermanvärinen ja vähän jokapuolelta ruostunut. Nyt se on kuin uusi! Tähän olen todella tyytyväinen.
Taustalla näkyvät tikkaat naputtelin myös tänään. Tiedättekös sen tunteen kun on vain pakko saada tehdä jotain käsillään, niin silloin näitä ideoita syntyy. Ja tarpeet löytyi omalta pihalta. Vähän kirvestä, vasaraa ja nauloja sekä koristenauhaa. Ja tuli valmista.
Niin ja tämä alla näkyvä "penkki". Kauniisti harmaantunut lankku parin pölkyn päällä ja siinäpä taso lyhdyille tai kukkasille.




Koivunoksat ovat aina yhtä kauniita. Vaikka nämä kuuluu olennaisesti juhannukseen, niin miksipä ei näitäkin jo nyt laittaisi esille. Meidän talon vierus on täynnä pikkukoivuja ynnä muuta kasvillisuutta. Siis niitä on aivan liikaa..








Mitäs tykkäätte? Istuisitteko tähän juomaan kahvit tai vaikkapa lasillisen kuoharia? :)

p.s. blogi löytyy nyt myös facebookista :)

17 kommenttia

  1. Onpa houkuttelevan näköinen <3

    VastaaPoista
  2. Kyllä minua ainakan houkuttelisi istua tuossa ja juoda vaikka se kuppi kahvia, on kyllä kaunista ja vau siis ihanat tikkaat, ja aivan ihanan muhkeat ja kauniin väriset istuintyynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, arvaa miksi tyynyt on niin muhkeat.. Nämä on jo monta vuotta vanhat tyynyt ja tyynyissä oli sellaiset tikkaukset mitkä tällaisissa istuintyynyissä monesti on. Tikkaukset oli revennyt niin monesta kohtaa, että ratkoin loputkin..!

      Poista
  3. Kivan näköistä!

    Harmaantunut puu sopii hyvin noiden valkoisten kaveriksi.Minullakin on ollut pitkään tarkoituksena tehdä nuo tikkaat,en vaan ole saanut aikaiseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tämä olikin sellainen hetkeen tarttuminen; tuli vaan nyt mieleen niin piti tehdä saman tein :)

      Poista
  4. Kaunista! Kyllä tuossa kelpaa kahvit juoda. :D

    VastaaPoista
  5. No jo on nättiä. Sinä se jaksat kaunistaa ympäristöäsi. Kylläpä tuossa joisi kuuman kupposen tai sen kylmän lasillisen:)

    VastaaPoista
  6. Löytyipä kiva blogi. Liityin lukijaksi :). Tervetuloa vastavierailulle ja vaikkapa osallistumaan Pentikin lahjakorttien arvontaan: http://tarja-snowland.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, tervetuloa joukkoon! No tottahan toki tulen :)

      Poista
  7. Kaunista ja viihtyisää, kyllä hörppäisin tuossa kaffeet.
    Ja todellakin tiedän tunteen, kun sormet syhyää ja toimeen on ryhdyttävä satoi tai läkähtyi.
    Ihana tuo itämaishenkinen lyhty,sen tyylistä fiilistä haluaisin omalle terdelle alkaa rakentamaan pala palalta, ehkä sit joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kiehtoo hyvinkin paljon tuollaiset itämaiset lyhdyt, tarjottimet ja tekstiilitkin. Vaikka en ole mikään maailmanmatkaaja :)

      Poista
  8. Kaunista. Kyllähän tuossa olisi todella mukavaa kahvit nauttia :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihanat nuo tikkaat, haluaisin itsekin itsetehdyt rustiikkiset tikkaat. <3 Ja voi kun mullakin paistaisi parvekkeelle vain aamu- ja ilta-aurinko, mutta ei, koko päivän paahtaa alkuiltapäivästä iltaan ja kun suunta on tosiaan etelä, niin kuumuus on tuskaisaa!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥