Paluu arkeen.. hetkeksi!

maanantai 19. maaliskuuta 2012
Ensinnäkin, tervetuloa kaikki uudet lukijat! Toivottavasti viihdytte blogini parissa.

Viikonloppu oli ja meni, mutta se olikin aivan erityinen :)


Siihen sisältyi paljon ihania hetkiä. Maanantai onkin sitten jo tuntunut ihan maanantailta..  Perjantaina vietimme koti-iltaa ja siihen kuului tortillalasagne punaviinin ja mokkapalojen kera. Lauantaina pääsimme naapuriin eli hyvien ystävien luokse illalliselle, toisten hyvien ystävien kanssa! Ja vieläpä ilman lapsia, kun siskoni perhe tuli lasten seuraksi. 

Sisko perheineen jäi sitten vielä yökylään, joten synttäriaamuna oli isompi porukka herkkuaamiaisella :) 






Sunnuntaina pääsimme vielä mieheni kanssa kahdestaan ulos. Kävimme ystäväni 30-vuotisjuhlilla ja leffassa. Elokuvaksi valitsimme toimintaa ja jännitystä; Mission Impossible-Ghost Protocol. Suomen oma Samuli Edelmann oli tasan yhtä hyvä kuin Tom Cruisekin :) 



Rakas mieheni on hyvin oivaltanut, että valokuvaamisesta on tullut minulle koko ajan tärkeämpi harrastus. Minun mutinat valotuksista ynnä muusta oli hyvin painettu mieleen ja sainkin synttärilahjaksi lisäsalaman! Ja se on paras lahja tähän hetkeen. Nyt vaan pitää alkaa opettelemaan sen käyttöä. Kameraa käytän päivittäin.

Nyt on siis arki, mutta vain hetken. Sillä torstaina hyppään lentokoneeseen ja lennän ystävien kanssa kylpylälomalle!! Niin mahtavaa! En malta odottaa! Viikonloppuna sain jo hemmottelua mutta kyllä on niin tarpeen tämä tuleva reissu ystävien kanssa!

Nyt nautin näistä hetkistä ja tästä kuukaudesta. Arki koittaa viimeistään silloin, kun jään kohta hoitovapaalle..! Kituutusta luvassa, siis ei ainakaan sisustusshoppailua.. :/

4 kommenttia

  1. Ihanalta kuulostaa viikonloppusi! ♥ Ja kylpyläloma -tekis itellekin terää! Kyseinen loma tulikin eilen puheeksi, kun toimitin PH:n tuotteet yhteiselle ystävällemme. Sinunkin tuotteesi siis odottaa siellä :) Nauttikaahan reissusta ja nollatkaa aivonne! ;D

    VastaaPoista
  2. Juu ei hoitovapaalla paljo sisustusshoppailla... eikä shoppailla muutenkaan... argh! nuorempi lapsistani täyttää syksyllä 3v... pitäis kai lähteä työelämään, mut... minne...
    Ihanaa kun on toimintaa ja noin mielekästä... perättäisille viikonlopuillekkin vielä... itse lähden ilman lapsia, ilman miestä... mökkeileen rakkaiden siskojen kans viikonlopuks... ah! saan nukkua heräämättä,ei tarvi aamusin keitellä puuroja eikä liiemmin tehdä ruokaa päivälläkään... aaaah! edellisen kerran olin reissun päällä tällatavalla reipas 2v sitten... että johan on jo aikakin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin odotan nimenomaan sitä, ettei tarvitse kenellekään puuroja keitellä eikä MITÄÄN..! Saa vain olla. Eniten odotan piiitkiä aamupalahetkiä, unta, ja kylpylässä vain oleilua..! Ja tietenkin rakkaiden ystävien seuraa!

      Nautihan sinäkin viikonlopusta!! Kyllä meidän äitien pitää välillä päästä nollaamaan!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥