Olohuoneen TAAS uusittu ilme :)

lauantai 31. maaliskuuta 2012
Ei pysy kalusteet kauaa paikoillaan ei. Tuli vaan taas niin pakonomainen tarve saada kiepauttaa kalusteet uusille paikoille. Tuli hyvä näinkin :)

Tästä tuli niin söpö nurkkaus. Tosin täytyy vähän seurailla onko tuon Bourgien turvallista olla tuossa lasten ulottuvilla.



Kaiuttimienkin on pakko pysyä kuvioissa, jos haluaa nauttia musiikista. Tosin nyt ne sulautuu jotenkin ihan kohtuullisesti joukkoon.. Tosin ne ei ole vielä piuhoissa, että katsotaan yltääkö ne jäämään noille paikoille.. Sohvaa kokeilin vaikka miten päin tähän olohuoneeseen, mutta se vain on niin kantikas että tämä on ainut järkevä ratkaisu.


Iso tv-taso tuli nyt samalle seinälle massiivisen takan kanssa eli onhan siinä nyt aika raskas yhdistelmä, mutta toimii paremmin kuin ensin ajattelin. Tv:n yläpuolelle oli edelleen pakko laittaa tauluja, sillä seinä on täynnä reikiä.. reiät piiloon siis. Mutta tuostakin tuli ihan kiva :)


Tällaiset kuviot siis täällä. Voi kun saisin tehtyä jotain noille parille muulle huoneelle.. oon ihan hukassa niiden kanssa kun tilaa ei ole tarpeeksi..! Joka huone on jo täynnä tavaraa eikä kaappitilaakaan ole riittävästi. Pitää alkaa varmaan karsimaan vanhoja vaatteita ja tavaroita isolla kädellä tai hankkia isompi talo. No jospa se karsiminen riittäisi alkuun ja sitten joskus se unelmatalo :)

Kaunista viikonlopun jatkoa! Täällä on niin mahtavat kelit, että tämä perhe lähtee kohta pulkkamäkeen!

23 kommenttia

  1. Voi että tuli entistäkin kivemman näkönen! :) Tuo nojatuoli nurkkaus bourgiella on ihan mun lemppari! :)

    VastaaPoista
  2. Tuli kyllä tosi kiva ja ihana tuo nojatuolinurkkaus! Siinä on mukava lueskella rauhassa. :)

    Aurinkoista pulkkailupäivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siellä odottaakin pari uutta lehteä lukemista!

      Poista
  3. Voi kun näyttää hienolta! Täällä kans tykätään nojatuolinurkkauksesta. Ihanan kutsuva lukusoppi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Täältä käsin myös vastaillaan teidän ihaniin viesteihin :)

      Poista
  4. Ihana lukunurkkaus! muutenkin niin kauniin raikkaan näköistä ja valoisaa, tykkään <3 kauniit nuo hopeiset ns. kurpitsalyhdyt, oon itsellekkin haaveillut... mutta toistaiseksi jäänyt.

    Muksaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sinnekin! Tuli aika valkoisia kuvia, kun jäi kaikki turkoosikin kuvien ulkopuolelle. Huomenna taidankin kaivella pari turkoosia tyynyä esille.. :)

      Poista
  5. Näyttää kauniilta! Ja ihanan valoisalta.
    Blogisi vaikuttaa kivalta, jään seurailee.
    -k-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Todella kiva saada hyvää palautetta, siitä saa niin hyvän mielen ku joku pitää minun pikku blogista :) Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  6. Sielläpä näyttää hyvälle! "edellisen postauksen hengessä" eli viinilasillisen ääreltä toivottelen mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  7. Näyttää kyllä kivalta =)..ihan kuin ois kevättä ilmassa. =)

    VastaaPoista
  8. Sullahan samat menot kuin mulla oli viimeviikolla, mutta eikö piristä kummasti kun vaihtaa järkkää? Itsekkin varsin tiuhaan pyörittelen huonekaluja. Ihanalta näyttää tää järkkä sulla nyt, tykkään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä järjestyksen vaihto aina piristää :)
      Ja tykkään kyllä itse tästä nyt hirmuisesti, pakkohan se on alkaa uskoa kun te kaikki kommentoijatkin ootte tykänny <3 Tuli jo mieleen, että onkohan tämä järjestys nyt sitten pidempäänkin..? ;)

      Poista
  9. Kerran bongasin tämän jostain, en edes muista mistä, mutta jäin sitten lueskelemaan tätä. Hauska katsella sillä sun sisutus muistuttaa hirveesti oman äitini sisutamista, tosin hän tykkää enemmän vaaleapunaista joka paikkaan laittaa :D
    Mutta ihanan valoisa olohuone, todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! Meillä se vaaleanpunainen vain keskittyy yhteen prinsessan huoneeseen :) Kiitos, siitä valoisuudesta juuri itsekin pidän eniten :)

      Poista
  10. Ihanan valkoista ja ilmavaa. Ja samanlainen eteispenkki kuin mulla. Mun penkkini tosin toimii tilapäisesti tv-tasona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii niinkin! :) Tämä järjestys tosiaan toi vieläkin lisää valoa ja ilmavuutta olkkariin.

      Poista
  11. Hei!

    Löysin juuri blogisi. Sinulla on kiva tv taso. Mistä olet sen hankkinut?

    KK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun olet löytänyt tänne! :)
      TV-taso on Kodin Ykkösestä ja olen vieläkin nähnyt myymälässä, taitaa olla Classico -niminen. Tosin nettisivuilta en löytänyt kyseistä tuotetta, vain saman merkin matalamman version.

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥