STAILAUSPALVELUT

STAILAUSPALVELUT
STAILAUSPALVELUT

SISUSTUSSUUNNITTELU

SISUSTUSSUUNNITTELU
SISUSTUSSUUNNITTELU

SHOP

SHOP
SHOP

Oma blogi

Tästä se lähtee, oma blogi. Tähän asti olen siis vain ollut blogien seuraaja, mutta niistä inspiroituneena päätin perustaa myös oman pienen blogini :)

Täällä tulee olemaan kertomuksia ja kuvia pienistä sisustusoivalluksistani sekä tarinaa lapsiperheen arjesta. Miksei ihan mistä vaan, mutta varmaan tämä intoni sisustukseen näkyy tässä blogissa ykkösenä. Elämässäni ykkösenä vaikuttaa kuitenkin ihana perheeni; mies, kaksi pientä lasta ja koira.

Kuka tietää kuinka usein tänne tarinoin. Tai kuinka moni tätä lukee. Eikä se olekaan tärkeintä. Vaan se että minulla on mahdollisuus jakaa nämä omat juttuni tänne blogimaailmaan :)


                                     -J-


8 kommenttia

 1. Tervetuloa blogimaailmaan :) Ihanalta näyttää jo yläbannerissa olevat kuvat teidän kodista, joten odotan innolla muitakin kuvia. Teidän seinän väri näyttää hyvin paljon meidän seinän väriltä :) Ja paljon muutakin tuttua tunnistan :)

  Ei millään malta odottaa sinun seuraavaa postausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)
   Voi kunpa meidän seinissä olisikin teidän seinien värejä, kuvankäsittely vääristää vähän tuota väriä. Olohuoneessa jonka kuvan lisäsin uuteen tekstiin, on sama tapetti kuin yläbannerin kuvissa.

   Poista
 2. Tervetuloa bloggauksen inspiroivaan ja addiktoivaan maailmaan ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva, uusi plogi ja kotisi näyttää jotenkin tutulta, joten omaamme ilmeisesti saman makumaailman sisustuksessa. Meillä talo rakennettiin kolme vuotta sitten ja sisustus alkaa vasta nyt hahmottumaan mieleiseksi. Jään odottelemaan tarinoitasi. Leena

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että joudat lasten ja kodinhoidon välillä päivittämään blogiasi. Seuraan varmaan ahkerasti kuulumisia tätäkin kautta:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥