STAILAUSPALVELUT

STAILAUSPALVELUT
STAILAUSPALVELUT

SISUSTUSSUUNNITTELU

SISUSTUSSUUNNITTELU
SISUSTUSSUUNNITTELU

SHOP

SHOP
SHOP

Olohuone

Tässä kuva meidän olohuoneen nykyisestä järjestelystä. Tarkimmat jättäköön huomiotta nuo muutamat pienet epäkohdat :), mutta tältä näytti kun siivosin taas lelut päivän leikkien jäljiltä..! Se onkin ihana hetki kun lelut on siivottu ja saan taas rauhan taloon, sitten voi rentoutua.Tässä olohuoneessa olisi toiveissa, että saisimme jonain päivänä ehostettua tuon sohvan takana olevan seinän uuteen uskoon. Tarkoitus olisi repiä tapetit pois, siistiä ja maalata seinä. Väriä ei ole vielä päätetty, mutta joku harmaan ja beigen sekoitus tai jotain siltä väliltä varmaankin. Ehdotuksia värikoodeista otetaan vastaan :)

Myös uusi sohva on toiveissa.


17 kommenttia

 1. Teillä on tuollainen valaisin, mistä määkin haaveilen :) Tosi kiva idea muuten kehystää tuo kyltti.

  Mää linkitän sun blogin omaani, että muutkin löytää tiensä tänne, ei varmaankaan haittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei todellakaan haittaa! :) Kiitos!

   Tuo kyltti etsi ensin paikkaansa parin eri tason päältä, mutta päätyikin yllättäen seinälle! Teen tästä joku päivä pikku postauksen :)

   Poista
 2. Onpa kauniin näköistä! Ihana tuo kehys ja tekstikyltti sohvan yllä!
  Tervetuloa blogimaailmaan! <3

  http://janinastar.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunista ja simppeliä! Miellyttää silmääni kovasti. Saanen udella, mistä olet nuo kauniit verhosi hankkinut? Terveisin keittiöverhoja metsästävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Verhot ovat Ikeasta, eivätkä todellakaan hinnalla pilatut. En nyt vain osaa vastata minkänimiset verhot ovat, sillä olen poistanut niistä kaikki ylimääräiset lappuset. Itsekin voisin ripustella näitä moniinkin huoneisiin!

   Poista
  2. Jos joku tietää näiden nimen, saa vinkata! :)) Vähän uskalsin epäilläkin Ikean verhoiksi. Siellä on kyllä kauniita verhoja edulliseen hintaan!

   Poista
  3. Oliskohan nuo Lenda-verhot? Jos nuo pidikkeet kuuluvat jo ostettaessa verhoon, niin todennäköisesti ovatkin Lendat :)
   - Nipsu

   Poista
  4. Minä nöyrimmästi kiittelen tästä tiedosta. Taitaa taas ostoslista Ikeaan kasvaa tuttuun tapaan :P

   Poista
 4. Kaunista ja rauhallisen näköistä, sohvanne on kivan näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sohva on vielä ihan kivan näköinen, sen rakenne on vaan jo aika lössähtänyt. Mutta vielä palvelee.. :)

   Poista
 5. Tuttu ihana tunne kun saa päivän jälkeen 8 kk neidin lelut koppaan ja saa lösähtää sohvalle! Kaunis koti teillä! :) Tässä linkki minun blogiini :) http://moderniamaalaisromantiikkaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi miten kaunis koti teillä itsellänne!
   Jäinkin jo lukijaksi! :)

   Poista
 6. Moi!
  Ihanaa, uusi blogi! Meillä on olohuoneessa päätyseinät maalattu Tikkurilan sävyllä X485 ja tykkään todella. Se on sellainen harmaaseen vivahtava beige.

  T. -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttipa hyvältä tuo väri! Pistetään muistiin! :)

   Poista
 7. Kaunis koti ja lupaava blogi. Tervetuloa blogimaailmaan! Mie siirtäisin tuon sohvan keskemmäksi seinää, mut en oo kyllä todellakaan mikään sisustusguru. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä totta että tuossa kuvassa näyttää tuo sohva olevan niin nurkkaan työnnettynä :) Todellisuudessa sitä saisi niin vähän siirrettyä toiseen suuntaan että ei ehkä kannattaisi. Ja tämä meidän olohuone muutenkin, ei oo koskaan valmis! Ja olis vaikka mitä muutakin mitä tekisin..!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥