Living and Room

keskiviikko 29. helmikuuta 2012
Kutsut ovat onnistuneesti nyt takana ja olihan ne tuotteet aivan ihania! Ovat sitä jo kuvastossa mutta vielä parempia livenä. Kiitos Sirpa kun olit niitä esittelemässä!

Nyt väsyttää, sillä lapset ajattelivat huonosti nukutun viime yön jälkeen herätä aamulla kuudelta, sillä eihän äiti unta tarvii..! Sitten siihen vielä vaikka mitä pientä säätöä ja vastoinkäymistä, samalla siivoamista ja leipomista.. mutta kannatti, nyt on ihanan siisti koti! Tässä kuvia kutsuilta :) Voi kun nämä kuvat olisi voinut ottaa silloin kun aurinko paistoi..!

Living and Room -tuotteita pöydällä sekä tv-tason edessä/vieressä.

Tässä näkyy myös tuo ihana Living and Roomin tyyny ja viltti rahin päällä


Kulho oli kyllä ihana, olispa ollu hopeisena.. :)

Ja tämä tyyny aivan ihana!

Kaikki pöydällä näkyvä sekä lattialla oleva kori ovat Living and Room -tuotteita

Tässä sitten vähän omaa tarjoilua

Aurajuustohyrriä
Vuohenjuustoruutuja


Valkosuklaa-mustaherukkakakku

Kattauksessa Pentikin Vanilja-astiasto


Mukavaa viikonjatkoa kaikille! Jossain vaiheessa laitan sitten viimein vähän lisää kuvia täältä kotoa. Tähän mennessä on nähty vaan tuota olohuonetta.. ;)

Tästä pääset Living and Room -ketjun sivuille. 


p.s. Osaakohan joku sanoa miksi minun postaukset ei päivity kaikkien blogilistoille, jonka kukin on voinut laittaa omaan blogiinsa tuonne sivuun..?

12 kommenttia

  1. Tuli ihan vesi kielelle! Pitäisi itsekkin järjestää kutsut, varsinkin nyt kun lähes kaikki tuttavat ovat äitiyslomalla. Kauhea vauvabuumi täällä päin menossa :D Mitäs ihanaa löysit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen järjestämään! No mm. sellaisen lasisen kerrosastian, Life is Sweet. Kerron myöhemmin lisää..! :)

      Poista
  2. ..koska Blogger on ärrrrsyttävä! :D No eikä kun oikeasti, mulla on ihan samaa vikaa. Joskus päivitys tulee viiveellä, mutta jostain syystä viime aikoina ainakin mun bloggerini on juminut ihan älyttömästi ja tehnyt kaikkia omia kepposiaan. Rasittavaa, mutta toivon mukaan ohimenevää!

    PS. Nam mitä herkkuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivottavasti ohimenevää! Ja täällä vielä herkutellaan, oli vähän ylitarjontaa.. ;)

      Poista
  3. Tännekkin kelpaisi kyllä tuo Paris tyyny ja nuo kynttilänjalat! Pitäisipä joku ystäväni myös sisustuskutsuja etc, mutta kun tuppaan saamaan vaan tupperware kutsuja -____-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olin ihan innoissani kun kerrankin kutsut ei käsittele muovikuppeja tai lastenvaatteita tms vaan ihan lempiaihetta! :)

      Poista
  4. kivalta näyttää teidän kutsut :))
    eikö olekin kivoja tuotteita! minäkin kutsuilen tänään.
    nam mitä herkkuja tarjosit :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Todella ihania tuotteita, voisin ottaa kotiin vaikka mitä. Kivoja kutsuja sinne ja kiva kun olet tänne löytänyt! :)

      Poista
  5. Kiitos eilisestä! Kutsuilla oli mukava tunnelma ja kotisi niiin kaunis! Jos joku blogisi seuraaja Oulun seudulla haluaa järjestää kutsut, niin mielelläni tulen Living and room tuotteita esittelemään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan sinulle! Ja kiitos kehuista! Sitä näin arjen keskellä ei itse pidä tätä kotiaan keskivertoa kummempana vaan haaveilee aina vaan jostain upeammasta, joten tuollaiset muistutukset ovat tervetulleita! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥